lördag 2 januari 2010

Tålamodspåsen


Bara ett pris kvar att dela ut till de som blev röstade på. Fantastiska EvaL8 med sin blogg Tålamodspåsen har fått fem välförtjänta röster och vinner en hel massa Vikings Eco-Ull och ett mönster på en tröja som allt garnet räcker till om man vill! Det är fantastiskt mjukt och känns härligt lyxigt, och är väl förunnat denna fantastiska stickerska och hennes kreativa och vackra dominokofta!

6 kommentarer:

 1. Det är hon ABSOLUT värd, och det är ett fantastiskt mjukt garn att sticka i! Eller bara sitta och klappa i soffan. :D

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska priser, måste jag säga, nu när man har sett de flesta.
  Vilka sponsorer! :D

  SvaraRadera
 3. grattis det är du värd...

  SvaraRadera
 4. Tack allihopa. Nu har jag läst om vinster och alla kommentarer efter att ha varit bortrest och utan dator några dagar. Grattis till alla! Nu väntar ett nytt år med nya spännande stickningar och utmaningar, eller hur?

  SvaraRadera
 5. Jag tror EvaL8 gör något fint av garnet!
  Grattis!

  SvaraRadera
 6. Lisa, gott fördelat av alla priser tycker vi på Deisy Design! Känns roligt att på något sätt kunna bidra till ett så kreativt projekt.

  Tycker naturligtvis att hela grejen har varit fantastisk att följa och att överhuvudtaget hitta på, men en stor eloge till alla deltagare som har varit oerhört, otroligt innovativa, roliga, inspirerande och tagit er an varje utmaning på ett härligt sätt!

  SvaraRadera