lördag 26 september 2009

femtio utmaningar


Alla som hittills anmält sig har nu en utmaning författad till sig, och när alla var färdiga insåg jag hur galen jag är! Word-dokumentet jag skrivit alla utmaningar i är nu 30 sidor långt!
Jag har läst bloggar tills ögonen svider i två veckors tid, och jag hoppas innerligt att jag tänkt rätt. Det är ett par av er jag är lite orolig för, för jag har inte givit bort enkla utmaningar alla gånger... uj uj...


Men - min tanke är att också lägga upp en del tips här på bloggen!
Hemsidor, böcker, namn och mönster som kan hjälpa er i respektive utmaning! Har ni tur kommer också någon hemlig gäst med specialkunskaper i er utmaningsstil att skriva något smart, som kan hjälpa er framåt!
Så misströsta inte - jag slänger inte ut er på dansgolvet helt utan förberedelser!

Sedan måste jag tyvärr slänga ut en liten brasklapp och varning! Veckan som kommer arbetar jag intensivt, och i Uddevalla - alltså inte hemifrån. Det kan därför bli svårt för mig att få iväg FEMTIO utmaningar (Ni är femtio nu - och jag räknar med några fler som ramlar in innan onsdag) på torsdag. Jag siktar i stället på att få iväg alla under helgen som kommer om en vecka. Jag hoppas ni står ut med att vänta tills dess!

11 kommentarer:

 1. Hej
  Väntar gärna (men ser givetvis fram emot min utmaning), du är ju helt underbar som överhuvudtaget tar tag i de här mastodont jobbet att roa oss gala stickerskor .
  Ta de lungt (vill ju inte att du ska knäcka dej ), gör du vad du ska och ta oss sen.
  Ta nu hand om dej och må väl.
  Eva.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Det ska bli spännande att se vad det blir för utmaning. Säkert är det fler än jag som har annat att göra (läs sticka) under den närmsta tiden. Ha det så bra så länge.

  SvaraRadera
 3. Jag väntar tålmodigt och är inte sysslolös fram till nästa helg. Det är ju otroligt vilket arbete och engagemang du lägger ner på oss galna stickdanserskor. Kram!

  SvaraRadera
 4. Det ska bli skitkul! Och som de andra kommenterarna skriver, jag kan vänta- har inte direkt ebb i stickkorgen ;) Tack för att du gör detta.

  SvaraRadera
 5. Hej hej!
  Det är jättekul att du drar i det här och sen ville jag dubbelkolla att du fått pengarna från mig och så eftersom jag inte ser mig själv under folkdansare i högerspalten.

  Mvh Paulina /Lillstickan

  SvaraRadera
 6. Då kan jag med gott samvete roa mig på den danska stickfestivalen!
  Eva i Lund

  SvaraRadera
 7. Take your time! Jag väntar gärna, även om det kliar i fingrarna och benen gärna slänger sig ut i en twist eller tango. Kul att det blivit så många som är med!

  SvaraRadera
 8. Har man väntat så här långt kan man vänta lite till. Är riktigt nyfiken på vad jag kommer få för utmaning.
  Finns en vettig garnbutik i Uddevalla, tyvärr vet jag inte om den bara är via webben. Adressen är www.garnaffaren.se =)

  SvaraRadera
 9. Klart att det går bra att vänta. Några dagar hit eller dit kan inte spela nån som helst roll. Och jag har, av naturen, alltid för mycket att göra. Det är nåt med att alltid ta på sig 130%...

  SvaraRadera
 10. Rara Lisa! Det här är en så fantastisk idé och det skall bli så roligt...pirrar lite i magen när man funderar på vad du har hittat på och även på julafton kan man vara tvungen att vänta på tomten:-)

  SvaraRadera
 11. Den största utmaningen har du givit dig själv. Jag kan vänta med att få min. Men det känns lite som en adventskalender, jag vill gärna redan nu glutta bakom lucka 24...

  SvaraRadera