onsdag 9 september 2009

tillbaka, nu som husägare

Jag har som sagt varit bortrest över helgen, och måndag tisdag försvann i en dimma av 1. jobb och 2. husköp (!) Ja, vi har köpt hus, och jag har haft lite svårt att sätta mig ner med era anmälningar när drömtorpet är vårt!
Men nu har jag tagit ett par djupa andetag och det är dags att återigen sätta mig och fundera på vilken utmaning som passar just DIG!

Och ang. utmaningarna - jag känner er ju inte allihopa, så om jag lyckas välja så helt fel att ni känner er förolämpade över omöjlig utmaning - Säg till!
Det är meningen att det här ska vara roligt, men utmanande! Jag finns tillgänglig på mail för att diskutera era utmaningar när ni väl har fått dem. Ni börjar dock bli många (30 stycken hittills!), så jag hoppas inte ALLA vill diskutera...

KRAM på er alla!

7 kommentarer:

 1. Grattis till husköpet. Ser fram emot vad du skall hitta på. PiaiLappland

  SvaraRadera
 2. Förstår att du har lite annat än stickning i huvudet :-) . Tänkte bara passa på att be om en utmaning med ganska tjockt garn, eftersom jag har lite problem med händerna och inte klarar av tunna stickor.

  //Effie

  SvaraRadera
 3. Grattis till huset, hoppas ni ska få det helt underbart där!

  Ser med spänning fram mot utmaningen, men vilket jobb du tagit på dej med det här! 30 deltagare, det är inte lite att bita i. Ska bli hur spännande som helst att se vad du hittar på till oss allihop.

  Ha det så jättegott!

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt med hus! Lycka till med "torpet".

  Jag har inte anmält mig än. Ska kolla igenom alla dansstilar en gång till. Det är inte det lättaste att välja, då jag har "prövat på" de flesta stilar...

  SvaraRadera
 5. Hej, grattis till huset. Jag följer med spänning hur det här går till! Hur roligt som helst! Lycka till alla.

  SvaraRadera
 6. Grattis! Jag drömmer också om ett hus...på Gotland.

  SvaraRadera