måndag 30 november 2009

Finalen

...närmar sig.

Imorgon lägger jag upp ett inlägg som är startskott för slutomröstningen. I kommentarerna till det inlägget skriver ni vem som är er So You Think You Can Knit-vinnare (och gärna varför!). Jag sammanställer kommentarerna till det inlägget i en lista, och vinnaren avslöjas med pompa och ståt så småningom.

Om ni har något eller någon som ni tycker skulle belönas med ett specialpris (Jag utlovar inte priser till ALLA förslag) - ett projekt, en rolig tanke, en inspirerande rad... eller någon egen kategori av utmaningsvinnare, så MAILA era förslag på små specialpriser. Jag har redan ett gäng uttänkta kategorier, men kanske något av era förslag är så klockrent att jag inte kan låta bli att dela ut mer saker?!

11 kommentarer:

 1. Oj, jag som knappt kommit igång med stickandet. När är det slut? Jag trodde vi hade hela december på oss?

  SvaraRadera
 2. Jamen visst har ni det! Man får rösta och sticka hela December månad. (Jag har en liten extra twist mot slutet av omröstningen så att allt blir så bra som möjligt), men det kan därför vara en idé att vänta med att lägga sin röst ett litet tag. Men motiveringar och lovebombing skall uppmuntras!

  SvaraRadera
 3. Ojoj, där höll jag på att sätta i vrångstrupen. Då gäller det att glömma illamåendet och ta tag i stickorna nu då!

  SvaraRadera
 4. Jag brukade kika på nedräkningen Knit-a-little´s sida då och då men har lyckats förtränga även denna tickande klocka den sista veckan! Nu MÅSTE jag börja. I morgon! :-)

  SvaraRadera
 5. Bilder på mitt bidrag har landat på http://www.fantastick.se/

  SvaraRadera
 6. du får la lägga till årets come back så jag har nått att sikta på ;-)

  SvaraRadera
 7. Lisa, jag är en svikare, jag har bestämt mig för att hoppa av. Tack för ett fantastiskt roligt initiativ.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag röstar på http://talamodspasen.blogspot.com/
  Kommentarer onödiga, skapelsen talar för sig själv!!
  Tack för allt arbete du lagt ner, och jag tycker du skall ha ett av priserna!!
  MVH/Marianne Fröding

  SvaraRadera
 9. Jag döööör... jag måste alltså sätta världens sprutt på stickorna. Jag har ju bara börjat om hela tiden...

  Tur att jag är bra på att spurta!

  SvaraRadera
 10. Oj oj, det här blir svårt att rösta. För att:

  1. Jag vet inte vilka som fortfarande är med och vilka som har hoppat av utmaningen. Samt så finns de som inte har bloggat på en till två månader. Är de fortfarande med i utmaningen eller...?

  2. Det är lite svårt att få uppfattning av vem som stickar vad i resp. ny dansgrupp. Ibland har SYTYCK utmaningen drunknat i allt annat bloggande. Saknar etiketter på en del blogginlägg, dvs jag orkar inte scrolla genom alla bloggar och leta efter "utmaningen".

  3. Något av de planerade extra priserna tycker jag ska gå till den/de som har bästa bloggen. Skriver intressant, rolig, inspirerande etc.
  SYTYCK utmaningen handlar väl inte om att ha den flashigaste bloggen?

  4. ...och så tycker jag att det är jättesvårt att bedömma någon annan persons utmaning, Aha upplevelse av att det finns andra stickstilar än sin egen gamla vanliga. Den som har lärt sig något nytt och fått ett lyft i sitt stickande hantverk.

  5. Jag kan göra det enkelt för mig, och rösta på ..., hon som bor på samma gata som jag!

  SvaraRadera