måndag 28 december 2009

Idag är jag med i GP, och det är långt större än jag hade kunnat ana! Till och med en blänkare om artikeln längst upp på framsidan av tidningen! Så idag har vi nog lite nya besökare som tittar in här i utmaningsbloggen! Hej och välkomna på besök!

Måste dock få lägga fram en liten disclaimer, då det trots allt smugit sig in lite fel i artikeln. Jag fick förvisso läsa den i förväg, men bildtexterna såg jag först nu, och där står det att jag arrangerar Stickfest i Väst!? Pyttsan.
Det gör fantastiska Linda, Marie och Ingrid med den äran, och jag vill inte på något sätt ta någon av den uppmärksamhet de förtjänar för det! Hurra för er!
Däremot har jag den stora ynnesten att få hjälpa till och vara med på Stickfesten, genom att sätta ihop ett kompendium (som arrangörskorna samlar materialet till, jag bara sätter ihop det) och ha två workshops under festdagarna.

Sedan har jag aldrig kallat Kaffe Fassett för crazystickare, det gjorde Sanna som skrev artikeln. Och sista meningen i artikeln är... inget direktcitat såsom det står, utan svar på frågorna "Är du lite stöddig? Får man inte förhäva sig inom stickning menar du?" ungefär... Jag svarade "Nej, det tycker jag inte att jag är" såvitt jag minns.

Nätupplagan av GP har ännu inte lagt upp någon artikel och jag kan därför inte länka till den - ännu i alla fall.

11 kommentarer:

 1. GP ett måste i dag alltså! Kul!

  SvaraRadera
 2. Du var faktiskt med på baksidan redan i går, också!
  Det är lite ruskigt att läsa en intervju med sig själv och det man får läsa i förväg läser man inte med samma precision!
  Trevlig läsning, trevligt att få veta mer om Lisa och bra sagt om stickning!

  SvaraRadera
 3. Jag har läst om dig nu. ;)
  Var även "tvungen" att se om du skrivit om det här på bloggen.
  Är ofta, varje gång du uppdaterat, inne här och läser. Har följt er alla under de gångna månaderna med allt stickande.

  SvaraRadera
 4. Hej,

  Jag läste om dig i GP och gick in och kolade in din fina blogg. Jag är dock mer av en novis på stickningsområdet och undrar om någon har några tips på bra och tydliga sidor med instruktioner på hur man stickar. Räta och aviga sitter, men nu vill jag vidga mina vyer... :)

  SvaraRadera
 5. Kul att se dig i GP! Jag tyckte att artikeln var jättebra, trots några små fel. Bilderna är jättefina också!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Läste om dig i GP. Jag har länge funderat på att börja sticka (stickade en del för sisådär 20 år sen men blev aldrig nån fena på det då...) och nu känner jag att jag måste testa detta. Att läsa intervjun med dig, om lugnet och harmonin med att sticka, fick mig att bli nyfiken. Var inne och tittade på Deisy design (där jag pryade som 16-åring!) samt garnstudion. Nu ska jag ta mig in till Alingsås och köpa garn och stickor. Håll tummarna för mig :)
  Jag ska fortsätta läsa din blogg och bli inspirerad!! Snöiga hälsningar från Pernilla/Ingared

  SvaraRadera
 7. Åh vad roligt Lisa, du förtjänar verkligen uppmärksamheten! Jag hoppas hoppas hoppas att det kommer att gå att läsa på internet för oss som inte kommer åt GP på något annat sätt!

  SvaraRadera
 8. Det är alltid lite pinsamt att läsa om sig själv i tidningen. Men jag som inte "är du" tyckte artikeln och beskrivningen av dig var toppen. Jag stickade som en galning i övre tonåren; på lektionerna, på bio, på spårvagnen...hm det känns som det är dax igen :)

  SvaraRadera
 9. Jag måste få tag på tidningen på något sätt. Mamma ringde och sa att det fanns n artikel om stickning, men hon hade gett bort tidningen till grannarna redan. Jag gissade att det skulle vara om dig. Jag får helt enkelt ringa en livlina.

  SvaraRadera
 10. Jag läste artikeln idag, tack och lov är vi lite dåliga på att slänga tidningar på jobbet. Väldigt fint alltihop!

  SvaraRadera
 11. Jag satt på flygplatsen på väg till Provence och där delade de ut GP. Superkul att känna igen dig och få läsa om dig lite.

  SvaraRadera