onsdag 2 december 2009

träff på söndag

För de utmanade det berör (som bor någotsänär i närheten och som har möjlighet att dyka upp). Här kommer en liten checklista inför söndagens stickträff på torpet:

Det går ett pendeltåg från Göteborgs Centralstation klockan 12.13 på söndag. Det är framme vid Floda Station klockan 12.41. Om man hellre åker från Alingsås så går tåget 12.29 och är framme 12.46 Jag hämtar med bil i Floda 12.46.
Om ni kommer med egen bil, får ni gärna vara framme innan 12.30 så att någon kan följa med mig och hämta vid pendeln. Jag tror inte vi blir så många från pendeln, men om utifall kanske...

Sedan har jag några kom-ihåg så att ni inte får några obehagliga överraskningar:

Allergiker: Medicinera er! Här härjar två kattungar på 10 veckor och vi har en hund.
Naturälskare: Ta med bra skor! Det har varit väldigt blött här länge. Nu är det förvisso fruset, men jag litar inte på vädret, så varmt och tätt är att föredra.
Petimetrar: Vi har bara bott i huset en månad och vissa delar är fortfarande i totalt kaos. Bara så ni vet.
Frusna: Vi kommer att elda i både kamin och kakelugn, men vi har haft gäster som frusit om tårna, och jag har inte hunnit sticka gästtofflor ännu, så ta gärna med något varmt till egna tår.
Och för allt i världen - Glöm inte garnet!

Om ni haft problem med vägbeskrivningen eller oroar er för att inte hitta - hör av er bara så löser vi det!

Välkomna.

9 kommentarer:

 1. DET SKA BLI SÅ TREVLIGT!

  Lägger in en förvarning om min hundrädsla. Vet inte riktigt hur jag reagerar om Roffe är lös :-/ Tänker inte stanna hemma för det dock.

  Jag kommer med bil men vet inte om jag kan tajma. Tar med mig Emilie i bilen och ngn annan kanske??

  SvaraRadera
 2. Jag är Jättesugen! Men vet fortfarande inte. Dessutom har jag kattfobi. Hmm... tänker vidare. Om jag kommer vill jag gärna åka med dig AJnetet ;)

  SvaraRadera
 3. Jag kan offra mig och ockupera katterna =)

  SvaraRadera
 4. Det blir aldrig som man plannerat. Lyckades ju ha söndagen ledig för stickträff, men så blev det ju så att vi ska skaffa ny kisse och då ska vi åka och hälsa på denlilla tösen för första gången just på söndag. Men ni får ha det så riktigt trevligt och blogga riktigt mkt om det så ska jag lägga ut lite bilder på nya kissen så ni förstår varför jag offrade en stickträff.

  SvaraRadera
 5. Rejäla skor, brasor, katter och hund och inte minst en massa trevliga stickerskor, åh, det låter fantastiskt...men jag kan inte. :-(

  Jag kommer att tänka på er! Ha det så kul tillsammans! Och tack, Lisa, för en sådan generös inbjudan!

  SvaraRadera
 6. Jag ser fram emot att läsa om er fantastiska dag i många bloggar, jag litar på att det fotograferas ordentligt och att ni skickar en tanke till oss som gärna velat vara med men som inte kan! :-)

  SvaraRadera
 7. 10 veckor gamla kattungar, wow! Resten låter såklart också jättemysigt, men kattungarna var en överraskning :)

  Jag tror att jag skrivit det innan, men jag tar pendeln från gbg. Ses kvart i ett i Floda då, det ska bli så trevligt!

  SvaraRadera
 8. Ha det underbart! Jag får inte ihop det med resten av familjens aktiviteter imorgon, tyvärr. Kram och Tack för inbjudan!

  SvaraRadera
 9. Ha en bra stickdag allihopa hos Lisa (och alla ni andra som inte är där).

  SvaraRadera