torsdag 31 december 2009

Sitter på en trevlig nyårsmiddag och längtar efter att få utropa en vinnare imorgon, samt alla delvinnare lite senare, imorgon! Innan dess vill jag bara önska er alla ett alldeles Strålande Gott Nytt Decennium!

Och mitt nyårslöfte på den här bloggen är att hitta på fler stickgalenskaper under 2010.

4 kommentarer:

 1. Gott nytt år. Jag har redan hittat en ny utmaning till mig själv - ett mönster på isländska i Faux Isle, ska bara spinna garnet först.

  SvaraRadera
 2. gott nytt från örebro...

  SvaraRadera
 3. Tack för en kul utmaning är definitivt med på nästa om det inte innebär mohairgarns som fastnar när det repas upp. Har vidgat mina stickvyer en hel del sen starten som fumlig ballerina. Min nästa utmaning blir att sticka mönster i fler färger.
  God fortsättning på 2010!

  SvaraRadera
 4. Jättetack för alla nya bloggvänner jag fått genom utmaningen! Och för att jag rotat rätt på det där med stickbälte... 2010 års utmaning blir att åtminstone skriva ner ett begripligt mönster till huvan jag stickade på min sons kofta. Det gäller bara att jag kommer på hur jag gjorde... faran med att sticka improviserat jämnt... Själv kan jag nog improvisera en gång till, men jag har lovat beskriva hur jag gjorde.

  SvaraRadera