lördag 12 december 2009

jazz hands parade

Till att börja med vill jag tipsa er om att gå in på Tricot-tings blog och kika på hur hon stickar med sitt stickbälte! Jag lyckas inte kopiera filmen hit.
Och så många det var som ville vara med på det här! Här är händerna ni bloggat de senaste dagarna:Några hade lagt upp två bilder, och då valde jag en av dem, även om den andra också var rolig eller fin. Jag har valt de som visar ert stickande "tydligast". Och Ezignz hade gjort sin bild till ett litet collage, så det får förstås vara med som det är!

Tålamodspåsen kanske kan få komplettera med en bild så småningom, då hon låtit hälsa att hon haft svårigheter att komma ut på nätet.

Nu ska jag bara fundera en stund på hur jag ska lyckas avgöra vilka två som ska få ett litet pris...

Pinsam edit: Jag hade missat Claras händer! Jag kan förklara det med att det var en massa krångel med att lägga upp bilderna, då nätet var förfärligt ostadigt och långsamt igår, men det det är förstås ändå väldigt pinsamt... Men nu är Claras tvåändsstickande händer också med!
Ledsen att du missade utlottningen bara, men det finns fler priser att vinna...

Edit nr 2: EvaL8 som varit utan nät i ett par dagar ska förstås också få vara med i paraden, så nu är hon tillagd.

Edit nr 3: Ännu mer pinsamheter. Min bloglines hade hakat upp sig på vissa bloggar, och nu på morgonen dök några upp i stora sjok! Så jag upptäckte exempelvis att jag helt hade missat Sandys stickande händer. Men nu hittade jag dem, och nu är även de med i paraden...

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder tillsammans, kul idé :)

    SvaraRadera
  2. Mina händer vill också vara med! Jag glömde visst skriva en kommentar och säga att jag också lagt upp mina händer. Nu är vinsten redan utlottad, det gör mig inget, men det vore kul att se mina händer bland de andra händerna. Gemenskap i stickvärlden!
    /Clara

    SvaraRadera