söndag 30 augusti 2009

Åtta dansare

Åtta anmälningar i åtta olika stilar redan första dagen! Det luktar succé!
Anmälningarna är dessutom roliga att läsa, då ni verkligen har funderat på vilka sorters stickerskor ni är! Exempelvis skriver Kia så här om att hon är koreograf:

"Inte förrän jag läste de olika stick-stilarna här insåg jag till fullo hur mycket jag stickar efter eget huvud nuförtiden. Inget mönster, om än aldrig så bra, förblir omodifierat i mina händer, och när jag väl börjat ändra måste jag sticka samma mönster om och om och om (och om) igen, tills jag tycker att det är PRECIS så som jag vill ha det. Finns där vid det laget överhuvudtaget något kvar från originalmönstret är det ren tur. Ja, jag stickar med garn, penna, stickor och papper. I den ordningen."

Jag har dessutom läst i bloggar och inläggolika håll att folk tycker att idén är rolig, eller att de väntar med sin anmälan, medan de funderar på dansstilar, sina stickningar och utmaningar! Det är jätteroligt!

Ni har ju ända till den sista september på er!

Utmaningen kommer förstås inte att vara designad för att få er att sticka något ni hatar, utan för att ni ska titta åt oväntade håll efter inspiration, leta efter nya sorters snygga mönster, och kanske upptäcka nya sidor hos er själva som stickerskor!
Och allt detta med så många ordvitsar om dans som vi kan komma på tillsammans!

Får jag lov?

Pst: Ni har väl sett knappen i högerkanten, som ni kan lägga på er blog och länka hit.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker detta är en alldeles underbar idé, men jag vågar tyvärr inte hoppa på då jag börjar nytt jobb 1 okt och dessutom ska gå upp på heltid. Jag lägger till knappen i min blogg iaf och kommer givetvis följa era framsteg här.

  SvaraRadera
 2. Lisa!
  Vilken fantastisk idé! MEN att välja dansstik? Jag vill ju dansa allt...skall konferera med dottern som KAN dansa (men inte sticka) och återkommer.

  SvaraRadera
 3. Hallå! Hur lägger man till knappen på sin blog?

  SvaraRadera
 4. Så rolig idé.Jag har reda länkat till dig. nu ska jag bara tänka vilken dans passar mig./Gina

  SvaraRadera
 5. Jaha, jag trodde att jag kunde men känner precis som när det gäller dans att jag ändå inte passar in någonstans och trivs bäst i baren, eller någonstans längst bak i konsertlokalen, eller där det är bäst ljud, diggandes och öldrickandes. Kanske varje dans är en utmaning? Jag funderar vidare, även om tips emottages tacksamt.

  SvaraRadera