måndag 24 augusti 2009

Tango

Varje steg är exakt.
Du följer mönstret till punkt och pricka. Stickfastheten stämmer, det blir jämnt och det blir som både du och designern har tänkt sig. Du använder gärna ”originalgarnet”, alltså det garn som även designern valt. Du är en trygg stickerska, och ingen kan kalla det du gör för annat än välgjort!

8 kommentarer:

 1. Jepp, det stämmer på pricken på mig... Fast jag tar mig en svängom i de andra stilarna också. Men att följa mönstret rules för mig!
  marlenasusanne at gmail dot com
  http://garnochstickor.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Visst är jag en tangostickerska alltid. Det här med att kanske behöva repa upp och sticka om är inte min grej, därför följer jag mönster till punkt o pricka. Jag blir alldels nervös av att bara tänka på att freestylesticka, men va fasen bring the challenge on!
  asajo842 at gmail dot com
  http://blandullhuvenochnystan.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Japp, garn enligt mönster, annars med exakt (!) vikt/längd på alternativ. Göra egna kreationer, nej det orkar jag inte, och det finns så många andra som tänker ut hur jag ska göra...
  solfjader at yahoo dot se
  http://solfjader.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Lustigt hur lätt det var att hitta sin dansstil. Jag är definitivt en tangostickerska men med lite dragning åt folkdans och foxtrot/vals.

  Jag stickar nästan alltid efter mönster och i allmänhet i "rätt" garn även om jag sällan använder den färg som designern angett.

  Jag har någon slags strävan efter att varje projekt ska vara en utmaning på något sätt tycker jag att denna utmaning verkar jättekul. Allt eftersom jag har blivit tekniskt bättre på att sticka känns det som att jag har stagnerat lite och mest gör liknande saker hela tiden. Hoppas på att detta ska kunna knuffa ut mig ur min comfort-zone.

  http://emmagjord.blogspot.com

  emmagjord AT gmail DOT com

  SvaraRadera
 5. Tango blev det. Hatar att behöva repa upp. Mår dåligt om maskantalet inte stämmer överens med mönstret. Lägger projektet på is om det har blivit "för" fel. Usch, det lät som om det bara var jobbigt för mig att sticka. Det är det inte. Jag älskar det!

  http://annakajsaelisabeth.blogspot.com
  kaahot02 AT student DOT umu DOT se

  SvaraRadera
 6. Svårt att välja, men det får ändå bli tango. Inte finsk eller tysk, utan argentinsk. Några turer från vals och foxtrot, quickstep och folkdans blir det också. Och små inhopp som koreograf. Om det här är ett personlighetstest avslöjas jag som multipel. Men visst är det värt att starta en blogg för att komma up på golvet!

  stickagarju.blogspot.com
  w AT glocalnet DOT net

  SvaraRadera
 7. Jag älskar dans, men inser nu att det är tango som gäller för mig. Har en hel lista med mönster på ravelry där jag ännu inte hittat rätt garn. Har tom beställt garn från England så att det ska bli rätt... Ser andra göra om sina mönster o blir lite avis.

  http://stickanita.blogspot.com/

  anita DOT ahman AT telia DOT com

  SvaraRadera
 8. Hej Lisa!

  Det är lugnt, säkert någon mening med detta också. D v s "någonting" talar om för mig att även om detta är jättekul är timingen för min del inte riktigt rätt. Är stressad redan. Behöver utmana mina trygghetszoner också men det innebär mer mental stress ovanpå den andra. Jag får gotta mig åt era äventyr i stället och det ska bli jättekul att följa. Säkert kommer jag att ångra mitt beslut redan när jag tryckt på "skicka"-knappen men innerst inne vet jag att det är rätt.

  Fantastiskt arbete du lägger ner, helt otroligt faktiskt. Ha det så kul!

  /Annelie

  (Sen är jag nog egentigen inte "tango" heller men "Du följer mönstret till punkt och pricka." stämmer defitivt in på mig. Tror jag.

  SvaraRadera