söndag 4 oktober 2009

HOLLYWOOD WEEK

Från och med NU (18.23 söndag kväll) utlyses Hollywood Week!

Detta innebär att ni har en vecka på er att välja projekt, skaffa material och läsa in er på eventuella nya tekniker. Det innebär också att 18.30 om en vecka - på söndag - börjar THE GRAND SHOW!

Jag har också räknat lite och tänkt mig att jag öppnar omröstningen om FÖRSTA PRISET redan den 1 december! Och att omröstningen stängs vid midnatt på nyårsafton. Var och en har EN röst att lägga på den ni tycker har antagit utmaningen på bästa sätt. Det handlar alltså inte om att bli färdig först, eller ens att sticka snyggast, utan om hur man presenterar det man tänker och gör!
På det sättet är det något av en bragdmedalj snarare än en guldmedalj till vinnaren ni röstar om.

Vidare kommer jag att dela ut pris till en i varje dansstil, samt bonuspriser till prestationer utöver det vanliga.

Så, sätt igång med förberedelserna! Veckan börjar NU!

5 kommentarer:

 1. Undra om man ska se det som tur eller otur att vara sjukskriven denna veckan... Har ju tid att tänka i alla fall

  SvaraRadera
 2. Kommer vi att bli placerade i våra nya dansgrupper, i långa listan till höger? Det skulle vara roligt och se vilka fler som dansar i den "nya dansstilen".

  SvaraRadera
 3. Nej jag kommer inte att sortera om er där, men ni kommer att få reda på vilka som utmanas i samma stil... i någon sorts lista... snart.

  SvaraRadera
 4. Hej Lisa!
  Jag skulle sååå jättegärna vilja vara med på denna fantastiska knitalong du har skapat. När jag skulle anmäla mig i onsdags eftermiddag(30sep) hade du redan stängt för fler anmälningar:( Det kändes så tråkigt att du hade stängt före det var sagt. Jag undrar och ber snälls snälla snälla rara..finns det någon möjlighet att jag kan få anmäla mig i balettklassen?
  Jag är verkligen sugen på denna utmaning.
  Sicket enormt fantastiskt arbete du har lagt ned på denna knitalong!
  mvh Cilla
  min mail är cillakleinATgmailDOTcom

  SvaraRadera
 5. Vilket jobb du gör, fantastiskt!

  SvaraRadera