fredag 9 oktober 2009

om hur design föds

Ibland förstår du, så möts en Kreativ Människa och en Idé, och de blir kära och älskar varandra väldigt väldigt mycket. I ett ögonblick som kallas Inspiration förenas Kreativiteten och Idén och Idén landar inuti den Kreativa Människan. Från och med den stunden är den Kreativa Människan något som kallas "Designer". Idén ligger inne i Designern och växer, och efter en tid är den färdig - och ut kommer en Design!


So You Think you Can Knit verkar ha ägnat sig åt något som liknar provrörsbefruktning, genom att lägga till lite Utmaning till Inspirationen, och det funkar!

En av de utmanade i Koreografi har nu avslöjat vad Designen kommer att bli! (En del vill ju hålla det hemligt, så att den kommer ut som en överraskning, medan andra väljer att ta reda på det i förväg så att omvärlden är beredd när Designen väl kommer ut...)

Det gjorde mig nästan darrhänt när jag skrev koreografi-utmaningar - Tanken på att min lilla knuff skulle kunna vara med och skapa Ny Design! Detta mirakel! Och nu är det verklighet!
Det är en häftig tanke att utmaningen kommer att innebära Ny Design som vi alla kan ha glädje av framöver! Och jag är helt fantastiskt lycklig över att ni som fått koreografi-utmaningen tagit den till er på sådana kreativa sätt!

Ni är fantastiska allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar