onsdag 14 oktober 2009

Tjuvar!


Har varit bortrest på jobb under gårdagen, men är nu tillbaka. Dock på jobbet, så jag har inte riktigt möjlighet att citera och tipsa om och visa er hur inspirerad och förundrad jag är över er alla! Det är helt ljuvligt!

Men jag måste uppmärksamma inbrottet på Marias Garn som allas vår discodansande Maria råkade ut för! Nedrans skittjuvar som tar hårt förvärvade GARN-pengar! Jag är glad att du är okej Maria, och jag hoppas de åker fast, och tvingas Äta Otvättad Ull för sina synder!

Stor kram till dig! Och jag kommer så klart och stödshoppar hos dig nästa gång jag är i Hufvudstaden!

4 kommentarer:

 1. Tack för omtanke & kram!
  Jag å min sida hoppas att de får äta ren och oblandad akryl!

  SvaraRadera
 2. Otvättad ull låter faktiskt väldigt äckligt att få i munnen. Kanske ull i munnen och sen inlindade i akryl direkt på kroppen :).

  SvaraRadera
 3. Nu höll jag på att skriva en kommentar som jag faktiskt censurerar själv. Men jag tycker de ska få uppleva ett visst avsnitt av Nip/Tuck. Om ni vet vad jag menar så vet ni vad jag menar.
  Annars kan man säga att de borde få käka cellstoff. Tjuvarna.
  Jag kommer och stödshoppar också, i februari.

  SvaraRadera
 4. Jag guidade på Röhsskas utställning av projektet DoRedo härom året. Jag umgicks med och pratad om tovad ull så mycket, och sade samma saker så många gånger (17 visningar på 9 dagar) att jag drömde mardrömmar om att kräkas ull. Det är fortfarande det äckligaste jag kan föreställa mig.

  SvaraRadera